Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 28 de mayo de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Rus inaugura la remodelació de la carretera d'Alzira a Benicull i ja falten les plaques solars dels senyals

Carles Aranda: “Cada senyal quedava a l'altura d'una persona pel que a les poques setmanes totes havien sigut robades i els senyals de les rotondes no tenen llum a la nit”


 

s#ierra20130211

Si bé aquesta mateixa vesprada s'anuncia la inauguració “oficial” per part del president de la Diputació de València Alfonso Rus de l'ampliació de la nova carretera provincial CV-505 que uneix ambdues comarques de la Ribera Alta i Baixa i que era una necessitat pel perill que suposava i els greus accidents que es produïen, la veritat és que la mateixa es va obrir al trànsit a principis del passat mes de novembre.

Des de Compromís per Alzira, a través del nostre diputat provincial Emili Tur, ens hem interessat en distintes ocasions per l'estat de les obres que al seu dia es van prolongar massa en el temps, donat el perill i molèsties que suposava la utilització de camins locals com a alternativa.

Inaugurada per fi la nova carretera, devem assenyalar la greu deficiència quant al sistema que proporciona energia solar als senyals ubicats a les rotondes i que, especialment a la nit, avisen de l'existència de la rotonda als vehicles facilitant la circulació.

En altres obres de la Diputació, com la variant de Llaurí, el sistema utilitzat també alimenta els senyals de la rotonda per plaques solars però, a diferència de la que hui inaugura Rus, les plaques solars estan ubicades en un pal de diversos metres d'altura i a través del cablejat es connecta amb cada senyal el que ha evitat que s'hagen sostret i que ara estiguen en funcionament.

Pensem que, atés que l'obra no fa un any que va ser entregada ha de ser objecte de reclamació pels serveis tècnics de carretera de la Diputació de València perquè s'esmene aquest problema d'il·luminació detectat en una carretera completament nova, igual que les plantacions dutes a terme a la rotonda ubicada a l'entrada del Forn de Carrascosa on no s'ha col·locat de forma adequada els plàstics al terreny per a evitar que cresquen les males herbes i que en poques setmanes s'ha poblat de forma excessiva; encara que, això sí, aquest matí estaven els treballadors de la contracta arrancant totes les herbes i deixant la rotonda amb la millor presència possible.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


     Estética (centros de estilismo, peluquerías, belleza...) en Alzira   

 

 

 

 

 

 



         
                 

                .-000025                            .-000165                  .-000144              .-000131

                            
  .-000166                                            .-000143          .-000103                                        .-000186


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pepino - 28/05/2013
No pasa nada, se vuelven a poner y ya está, esto lo pagamos todos, y si las vuelven a chorizar ¡otras! no pasa rés.
Benito - 29/05/2013
Hay mucho pepero suelto.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal