Jueves, 16 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.250 Año: 18 Noticias: 46.049 Fotografías: 109.050 Comentarios de usuarios: 125.649
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de mayo de 2013
Clic en la foto para ampliar

Infografia d’unes futures torres residencials en Tulell - Foto d’arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Segons EU - Alzira, és moment que el PP abandone les ruïnes del seu model urbanístic i repensar un altre model de ciutat per a un futur”

Martínez: “Cal assentar per a un futur un altre urbanisme més sostenible, que abandone els grans gratacels i el seu afany expansiu”



 f#loreadecor20130325

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU a Alzira: “la realitat, la crisi de la bambolla immobiliària, els informes en contra i la posició contrària ara de la Conselleria de Territori han posat punt i final al que va ser un model irreal i insostenible de ciutat. És moment que el PP i la Sra. Bastidas abandonen les ruïnes del seu model urbanístic, i repensar un altre model de ciutat en els pròxims anys. Una planificació per a un futur que tinga en compte les vertaderes necessitats de la ciutat i la integració dels distints barris.”

Per a Ivan Martínez: “una de les herències més tristes que deixa el PP al País Valencià és que ha cavalcat des de les institucions a lloms de l’especulació urbanística, amb les conseqüències desastroses que això ha tingut. De fet, només a Alzira, hi ha prop de 200 milions d’euros literalment soterrats a Tulell, al polígon industrial del Pla o al PAI del centre comercial de Vilella”.

EU - Alzira ja va assenyalar de nou en el passat Plenari alguns dels despropòsits de l’últim gran PAI que pretenia aprovar l’equip de govern a la finca de Sos en la Barraca d’Aigües Vives. De fet, després d’inclús dos plenaris extraordinaris en el 2012, la Sra. alcaldessa va arribar a oferir a la Conselleria que, si aprovava aquest PAI, l’Ajuntament en retirava fins a altres tres: dos menors en la Barraca i un altre d’ampliació en la Garrofera. Unes 1.000 vivendes.

Des d’EU demanem que es deixe damunt la taula la revisió del PGOU que es pretén aprovar, i que es faça una nova redacció en els pròxims anys, que tinga en compte les necessitats reals de la ciutat. En primer lloc, que es desclassifiquen tots els PAI que no estan urbanitzats, tant els que es van oferir a desclassificar, però també el mateix de Sos o el de la Garrofera, que són en total més de 5.000 vivendes. I no ho diu només EUPV, ho assenyala el mateix informe ambiental de la Conselleria i la mateixa consellera Bonig ahir mateix, ja que es poden generar drets i més problemes afegits.

I, per una altra banda, el provable embargament d’alguns dels solars de Tulell per part de l’Ajuntament (com ara el de les torres del solar M-10), de la mateixa manera, obligarà a refer un PAI megalòman com el de Tulell per a dotar-ho de més espais dotacionals.

Segons Martínez: “sempre ho hem afirmat des d’EU, però ara la realitat és la que obliga: cal assentar per a un futur un altre urbanisme més sostenible, que abandone els grans gratacels i el seu afany expansiu, i integre barris desestructurats del nucli urbà, com l’Alquerieta, el Torretxó, el raval de Santa Maria o Vilella. En definitiva, un altre model de ciutat ben distint al que s’ha seguit en les últimes dècades o en l’etapa de la Sra. Bastidas”.

EU - Alzira


 
 
 
 
 
 

 

                  
          .-000185                        .-000132   .-000113                                                                .-000184

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 15/05/2013
Se han hecho verdaderas barbaridades en el tema urbanístico y Alzira no ha escapado a esa lacra.
De hecho, los pelotazos urbanísticos siempre han dejado los bolsillos llenos a quien se ha aprovechado de ellos. Por eso, hace años, era la concejalía que siempre ofrecían a los concejales tránsfugas... por algo sería. De hecho, por tradición, la gente que ha ocupado la concejalía de urbanismo se ha caracterizado por ser un tránsfuga o alguien voluble y manejable que sea un ígnaro en materias urbanísticas. Pocas veces y raros casos ha sido un puesto ocupado por gente preparada, íntegra y que supiera lo que tenía entre manos.
Y en Alzira, todavía, con PAIS de la finca de Sos. Por cierto, ¿qué ha sido de aquel príncipe árabe que iba a hacer llover los millones en Alzira? Porque bien que se llenaba la boca el peperío hablando maravillas de ese Aladino.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal